Privacybeleid


In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee wordt omgegaan.

Roemeens Winkeltje kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van haar diensten en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website of per e-mail aan Roemeens Winkeltje verstrekt.
Roemeens Winkeltje kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor-en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw geslacht
- Uw E-mailadres
- Uw IP-adres

Waarom heeft Roemeens Winkeltje deze gegevens nodig?
Roemeens Winkeltje verwerkt uw persoonsgegevens voor het correct verzenden van de producten, die u bij ons heeft besteld.
(Naam, adres, geslacht).
Het e-mailadres gebruiken wij, om u op de hoogte te houden van uw bestelling.
Wij vragen ook om uw telefoonnummer in te vullen. Dit is overigens niet verplicht als u bij ons een bestelling plaatst. Het telefoonnummer gebruiken wij uitsluitend als wij u per e-mail niet kunnen bereiken of er onverhoopt een probleem is ontstaan met uw bestelling, waarbij wij u graag snel willen bereiken.
Uw e-mailadres kan ook worden gebruikt voor het versturen van een nieuwsbrief. U moet zich daar dan wel expliciet voor aangemeld hebben. In door ons verstuurde nieuwsbrieven staan ook altijd instructies om uw af te melden voor de nieuwsbrief.

De ip-adressen worden automatisch verwerkt, doordat wij gebruikmaken van statistieken. Door het bekijken van de website analyse kunnen wij zien hoeveel bezoekers wij hebben en welke producten worden bekeken. Dit dient als doel om u nog beter van dienst te kunnen zijn en de website zo optimaal mogelijk in te richten. Wij analyseren de website door middel van de software Webalizer.

Hoe lang worden uw gegevens bewaard?
Roemeens Winkeltje bewaart uw gegevens niet langer dan noodzakelijk.
Als er geen overeenkomst (koop of inschrijving voor nieuwsbrief) tot stand komt, zal Roemeens Winkeltje uw gegevens niet langer dan een jaar bewaren.

Als u overgaat tot het kopen van een van onze producten, dan zal Roemeens Winkeltje uw gegevens uiterlijk 8 jaar bewaren. Roemeens Winkeltje is wettelijk verplicht, om de administratie (waaronder facturen) 7 jaar te bewaren. Zodra de zeven jaren zijn verstreken, zal de administratie aan het eind van dat jaar worden vernietigd/verwijderd.

Een inschrijving voor een nieuwsbrief blijft bestaan tot u niet langer de nieuwsbrief wilt ontvangen en dit aan ons laat weten. U kunt zich ten alle tijden per e-mail bij ons afmelden en natuurlijk staat er in iedere nieuwsbrief een instructie om u af te melden.


Delen met anderen
Roemeens Winkeltje vindt uw privacy erg belangrijk. Wij zullen uw persoonsgegevens nooit opzettelijk aan derden geven, behalve als dit wettelijk verplicht is. En natuurlijk ziet de postbode/koerier uw adresgegevens om ervoor te zorgen dat het door u bestelde pakket netjes wordt bezorgd.


Gegevens inzien, wijzigen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@roemeenswinkeltje.nl. Roemeens Winkeltje zal dan zo snel mogelijk op uw verzoek reageren. Facturen mogen wij natuurlijk niet binnen de wettelijke termijn van zeven jaren vernietigen.


Beveiliging
Roemeens Winkeltje neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. De website van Roemeens Winkeltje maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat uitgegeven door Versio, om te waarborgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Roemeens Winkeltje verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Roemeens Winkeltje op via contact@roemeenswinkeltje.nl .
www.roemeenswinkeltje.nl is een website van Roemeens Winkeltje.

Roemeens Winkeltje is als volgt te bereiken:
Adres: De Haverkamp 4
Postcode: 5674PT Nuenen
KVK: 17256064
BTW-ID: NL001890898B59
E-mailadres: contact@roemeenswinkeltje.nl

Wij zijn een webwinkel en verkopen enkel online. Wij hebben geen winkelpand.